Beşiri Belediyesinden 2015 Yılı Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Beşiri Belediyesinden 2015 Yılı Hazırlıkları

Beşiri Belediyesinden 2015 Yılı Hazırlıkları

Batman'ın Beşiri İlçesi Belediyesi, 2015 yılını hizmet yılı olarak ilan etti.

19.01.2015 09:14  Güncelleme: 09:45

Beşiri Belediyesi Eş Başkanları Mustafa Öztürk ve Dicle Erdem, belediyenin 2015 yılında daha fazla hizmete atacağını belirttiler.

Eş Başkanlar yaptıkları açıklamada "Geçen yıl başladığımız imar çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu çalışmaların Mart'ın ilk haftasında tamamlanmasını bekliyoruz. Belediyemizin ihtiyaç duyduğu itfaiye ve temizlik araçlarını da hibe aldık. Öncelikli hedeflerimizden biri de imar planını hayatı geçirmekti. Bu konuda da ciddi mesafe aldık.Kentin dört bir yanında süren çalışmalarla İlçemizi şantiye alanına dönüştürdük" dedi.

BEŞİRİ'YE TAZİYE EVİ

Eş Başkanlar, ilçeye taziyevi kazandırdıklarını belirterek, "2014'te hedeflerimizin yüzde 95'ini gerçekleştirdik. Acil sorunları çözdük. Yollarımızın bir bölümünü asfalt ve parka taşıyla döşedik. Milli Egemenlik mahallesinde bin 500 metre uzunluğunda su şebekesi çalışması tamamlandı. İlçenin su sorununa da köklü çözüm bulduk. Allahın izni ve siz Saygıdeğer halkımızın desteğiyle 2015 yılında daha hızlı bir tempoyla çalışmalarımız devam edecektir" şeklinde bilgi verdiler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Beşiri Belediyesinden 2015 Yılı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • erdal erdal: vallah helal olsun işte ben buna başkan derim ayrım gözetmeksizin sürekli yaptığı işlerle gündeme geliyor yolun açık olsun onurlu başkan 0 0 Yanıtla

Advertisement