Beşiri'de Kardeşlik Sofrası - Son Dakika
Yerel

Beşiri'de Kardeşlik Sofrası

Beşiri\'de Kardeşlik Sofrası

Batman'ın Beşiri İlçesinde bir kişinin hayatına mal olan ve iki aile arasında huzursuzluğa neden olan olay, barışla sonuçlandı.

10.08.2015 08:50  Güncelleme: 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'ın Beşiri ilçesinde 2 ay önce yaşanan ve Selim Durken adlı yurttaşın hayatını kaybettiği olay, barışla sonuçlandı.

Beşiri Belediye Eski Başkanı M. Sait Karabulut ve bazı kanaat önderlerinin araya gelmesiyle iki aile barıştırıldı.

Yapılan görüşmeler ve barışma neticesinde Belediye eski Başkanı M.Sait Karabulut'un evinde barış sofrası kuruldu.

İki aile fertlerinin katıldığı barış yemeğine, Kaymakam Ayşe Şeyda Çağlar, İlçe Emniyet Amiri Murat Aslan, İlçe Jandarma Komutanı Fikret Yavuz, Hamidi ailesi şeyhleri, kanaat önderleri, ilçenin tanınmış şahsiyetleri ile yüzlerce kişi katıldı.

Duaların okunduğu barış yemeğinde söz alan ve iki ailenin barışmasına vesile olan M.Sait Karabulut, "2 ay önce ilçemizde istemediğimiz ve herkesi üzen bir olay vuku buldu. Ancak, bu üzücü olay her iki tarafın barışçıl tavırları ve düşüncesiyle bu şer görünen olay hayırla sonuçlanmıştır. Buradaki amacımız kardeşçe, beraberce aynı sofrada buluşmak ve husumeti gidermektir. Her iki ailemize de geçmiş olsun diyoruz. İnşallah böyle acılar bir daha görmeyiz ve bu kardeşlik sofrası tüm dünyaya örnek olur" dedi. www.batmangazetesi.com.tr

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Beşiri'de Kardeşlik Sofrası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement