Besni Alperen Ocakları Başkanı Unuturum'dan Terör Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Besni Alperen Ocakları Başkanı Unuturum'dan Terör Açıklaması

Besni Alperen Ocakları Başkanı Unuturum\'dan Terör Açıklaması

Besni Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Unuturum, son günlerde yaşanan terör olayları ile ilgili basın açıklaması yaparak teröre lanet yağdırdı.

16.09.2015 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Besni Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Unuturum, son günlerde yaşanan terör olayları ile ilgili basın açıklaması yaparak teröre lanet yağdırdı.

Besni Alperen Ocakları Başkan Mustafa Unuturum, terör olaylarının artmasındaki ana etkenin çözüm süreci denilen ancak ihanet süreci olduğunu vurguladı.

Unuturum açıklamasında, " PKK'nın siyasi kanadı olan HDP ve onun yöneticileri hala daha barış diye nutuklar atıyor. Emperyalistlerin uşaklarıdır kendileri. Bu ülkenin vatandaşının kanına göz dikmiş bu zevatlar ülkenin huzurunu ve güvenliğini bozuyorlar. Biz bundan çok değil 3 sene önce bunları uyarmıştık. Karşımızdakiler normal bir insan değil, bu adamların Allahtan korkusu, kuldan utanması yoktur. Bu adamlar, Müslüman da değiller. B adamlarla çözüm falan olmaz dedik. Lakin o dönem mevcut hükümet ve onların yandaşları ülkücü hareketin neferlerini siz kan mı aksın istiyorsunuz? Analar mı ağlasın istiyorsunuz? diye, hatta daha ileriye giderek morg bekçisi olarak bizleri nitelendirdiler. Maalesef üzülerek belirtiyorum ki, bir kere daha biz haklı çıktık. Kürt sorunu yok, terör sorunu var dedik bu memleketin Türküyle Kürdüyle, Alevisiyle Sünnisiyle, Lazıyla Boşnağıyla bir bütün olduğu söyledik. Siz bu ayrıştırmayı yaparsanız ilerde çok büyük sonuçlar doğurur dedik ve maalesef biz haklı çıktık. Derhal terör örgütünün finans kaynakları ve yandaşları özellikle şehir yapılmaması çökertilmelidir ve hepsi hak ettiği cezayı almalıdır. Sahabeyi Kiramdan sonra İslam davasına en büyük hizmeti yapmış Müslüman Türk milleti Kürdüyle Türküyle bir bütündür ve PKK asla ve asla Kürtleri temsil edemez. Güneydoğuda ve batıda yaşanan olayları görüyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Besni Alperen Ocakları Başkanı Unuturum'dan Terör Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement