Beü'de "Kalite Yönetim Sistemi Dış Değerlendirme" Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Beü'de "Kalite Yönetim Sistemi Dış Değerlendirme" Toplantısı

Bitlis Eren Üniversitesinde (BEÜ), "Kalite Yönetim Sistemi Dış Değerlendirme" toplantısı, süreç sahiplerinin de katılımıyla gerçekleştirildi.

05.02.2016 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis Eren Üniversitesinde (BEÜ), "Kalite Yönetim Sistemi Dış Değerlendirme" toplantısı, süreç sahiplerinin de katılımıyla gerçekleştirildi.

Rektörlük Yönetim Kurulu Salonunda iki gün süren toplantıda Uzman Denetçi Hüseyin Akduman, idari süreçleri değerlendirdi.

Toplantı sonunda konuşan BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru, 3 dönemdir denetim geçirdiklerini belirterek, "Tetkikte hiç uygunsuzluk almamak arkadaşlarımın başarısıdır. Bu konuda onları tebrik ediyorum. Sürdürülebilirliğe çok önem veriyoruz. Bir veya iki yıl uğraşarak belgeyi alırsınız. Ama önemli olan kalite anlayışını devam ettirebilmektir. Bizden öncekileri örnek alarak daha iyilerini yapmalıyız" diye konuştu.

Akduman ise 8 birimde denetim yaptığını belirterek, üniversitenin 3 tetkik dönemini başarıyla tamamladığını bildirdi.

Akduman, "Önümüzdeki yıl belgenin yenilenmesiyle ilgili tetkik yapılacak. Dolayısıyla bu yıl ona hazırlık çalışmaları yaptık. Güzel bir tetkik geçirdik. Tetkikte olumsuzluk hiçbir olumsuzluk göremedim. İnşallah üniversitemiz bu konularda çok daha iyi noktalara gelecek" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beü'de 'Kalite Yönetim Sistemi Dış Değerlendirme' Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement