Beü Öğrencileri Hem Eğlendiler Hem de Eğlendirdiler - Son Dakika
Yerel

Beü Öğrencileri Hem Eğlendiler Hem de Eğlendirdiler

Beü Öğrencileri Hem Eğlendiler Hem de Eğlendirdiler

Bülent Ecevit Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencileri bu seneki Sosyal Sorumluluk Projesi dersini Kozlu Sahili’nde düzenledi.

16.04.2016 16:33

Bülent Ecevit Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencileri bu seneki Sosyal Sorumluluk Projesi dersini Kozlu Sahili'nde düzenledi. Burada çeşitli etkinlikler düzenleyen öğrencilere çevredeki vatandaşlarda eşlik etti.

Kozlu Sahili piknik alanında düzenlenen etkinliğe öğrencilerin dışında Yrd. Doç. Dr. Eda Akbaş, Yrd. Doç. Dr. Emin Ulaş Erdem ve çevredeki vatandaşlar katıldı. İlk olarak üzerilerinde çeşitli şiirler yazılı olan çayları çevredeki vatandaşlara dağıtan öğrenciler ardından canlı müzik eşliğinde eğlendiler. Çevrede bulunan Zonguldaklı vatandaşlarda öğrencilerin eğlencesine ortak oldular. Canlı müzik dinletisinin ardından yöresel kıyafeti ile Uygur dansı yapan öğrenci ise büyük alkış topladı.

Öğrencilerin içinde yaşadıkları topluma adaptasyonunu ve toplumsal problemlere karşı duyarlılıklarını arttırmaya yönelik projeler planladıklarını söyleyen Yrd. Doç. Dr. Eda Akbaş, "Bülent Ecevit Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü olarak her sene, Sosyal Sorumluluk Projesi dersiyle, öğrencilerimizin içinde yaşadıkları topluma adaptasyonunu ve toplumsal problemlere karşı duyarlılığını arttırmaya yönelik projeler planlıyoruz. Bu projeyle de Zonguldak halkını her kesimden bireyin sevgi ve hoşgörüyle iletişimini arttırmaya yönelik ortak bir dil olan sanatla buluşturmaya ve bunu yaparken de hoşta vakit geçirmelerini sağlayacak bu etkinliği planladık. Tamamen kendi imkanlarıyla sergiledikleri ve başarıyla tamamladıkları bu proje için öğrencilerimizi tebrik ediyor, bize ve öğrencilerimize bu imkanı sunan Üniversite Yönetimimiz, Akademik ve İdari kadromuz, Kozlu Belediyesi, Moda Kafe ve katılım gösteren misafirlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz" ifadelerini kullandı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beü Öğrencileri Hem Eğlendiler Hem de Eğlendirdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement