Beyanda Son Gün 28 Şubat - Son Dakika
Yerel

Beyanda Son Gün 28 Şubat

Beyanda Son Gün 28 Şubat

Turgutlu Belediyesi’nin iki yılda bir beyanlarını aldığı ölçü ve tartı aletlerinin damgalama işlemleri başlarken, işlemlerin son günü 28 Şubat olduğu bildirildi.

13.02.2017 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turgutlu Belediyesi'nin iki yılda bir beyanlarını aldığı ölçü ve tartı aletlerinin damgalama işlemleri başlarken, işlemlerin son günü 28 Şubat olduğu bildirildi.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, alım satım işlerinde kullanılan ölçü ve tartı aletlerinin damgalama işlemlerinin 28 Şubat 2017 tarihinde sonra ereceğine dikkat çekti ve konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Alım satım işlerinde kullanılan ölçü ve tartı aletlerinin her 2 yılda bir yapılan damgalama sürecine girildiğini belirten Başkan Şirin, "2017 yılına ait damgalama işlemlerine başladık. 3516 sayılı Ölçüler ve Ayar Kanunu'nda da belirtildiği gibi 2017 yılında damgalanacak olan ölçü ve tartı aletlerinin beyanname kabulü Turgutlu Belediyesi Ölçüler ve Ayar Memurluğumuz'da başlamış olup, 28 Şubat Salı günü mesai saatinde sonra erecektir. Vatandaşlarımızın mağdur duruma düşmemeleri için zamanı gelen ölçü ve tartı aletlerinin damgalarını yaptırmaları gerekmektedir. Damga süresi geçmiş, bozuk, yasal olmayan ölçü ve tartı aleti kullanan vatandaşlarımızın cezalı duruma düşmemeleri adına muayene işlemlerine hassasiyetle yaklaşmaları gerekmektedir" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyanda Son Gün 28 Şubat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement