Beyaz Show'da Halil Sezai Evlilik Teklifi Etti - Son Dakika
Magazin

Beyaz Show'da Halil Sezai Evlilik Teklifi Etti

Beyaz Show\'da Halil Sezai Evlilik Teklifi Etti

Beyazıt Öztürk’ün sunduğu 'Beyaz Show' programına sürpriz konuk olarak katılan ünlü şarkıcı Halil Sezai, canlı yayında sevgilisine evlenme teklifinde bulundu.

23.11.2013 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyazıt Öztürk’ün bu hafta yayınlanan “Beyaz Show” programına konuk olarak Özge Ulusoy, Ziynet Sali, Erkek Tarafı filmi oyuncularından Mert Fırat, Emre Karayel ve Timur Acar katıldı. Hoş sohbetlerle geçen gecenin ilerleyen saatlerinde ise sürpriz konuk olarak programa Halil Sezai katıldı. Söylediği şarkının ortasında sevgilisi Kübra Doğan’a seslenen Halil Sezai, korsan konuk olduğu için özür dileyerek, “34 yıldır bu hayatta misafirim. Her zaman iyi olanı, doğru olanı kovalamaya çalıştım. Aşkı kovalamaya çalıştım. İlk önce Allah aşkını buldum hayatımda. Daha sonra Allah’ın en büyük mucizelerinden birine aşık oldum. Dün gece kapısında saatlerce beklediğim kadını, dünyanın en güzel mucizesi olarak kabul ediyorum ve onu çok seviyorum. Onunla yaşlanmak istiyorum. Birbirimize şifa olmaya devam edelim istiyorum. Onunla yaşlanmak istiyorum” dedi.

Heyecanlı olduğu gözlenen Sezai, daha sonra balkondan inerek Beyazıt Öztürk’ün yanına gitti. Heyecanından konuşamayan Halil Sezai, daha sonra stüdyodan ayrıldı.

EREN AYHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Beyaz Show'da Halil Sezai Evlilik Teklifi Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement