Beyazay ve Dicle'den Ortak Proje - Son Dakika
Yerel

Beyazay ve Dicle'den Ortak Proje

Beyazay ve Dicle\'den Ortak Proje

Türkiye Beyazay Derneği Diyarbakır Şubesi Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri Dicle Üniversitesi Engelliler Uygulama ve Araştırma Merkezini ziyaret etti.

15.11.2015 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Beyazay Derneği Diyarbakır Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nezihe Kent ve dernek yönetim kurulu üyeleri Dicle Üniversitesi Engelliler Uygulama ve Araştırma Merkezini ziyaret etti. Ziyarette gerçekleştirilecek ortak proje için ön görüşme yapıldı.

Yapılan ziyarette Türkiye Beyazay Derneği Diyarbakır Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nezihe Kent, Merkez Müdürü Doç. Dr. Reyhan Gül Güven ve Doç. Dr. Tamer Kutluca' ya çalışmaları hakkında bilgi verdi. Toplantıda, Doç. Dr. Reyhan Gül Güven ,"Engelliler konusunda işbirliğini çok önemsiyoruz ve sürekli istişare halinde olduğumuz dernekler ve kurumlar var. Önümüzdeki dönemlerde de sizlerle işbirliği yaparak çeşitli organizasyonlara ve projelere imza atmak isteriz" diye konuştu. Güven, engelli bireylerin her zaman destekçisi olacaklarını belirterek, Beyazay Derneği'nin çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Beyazay ve Dicle'den Ortak Proje - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement