Beylikdüzü Belediyesi Yaza Sıkı Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Yaza Sıkı Hazırlanıyor

Beylikdüzü Belediyesi Yaza Sıkı Hazırlanıyor

Baharın gelmesiyle saha çalışmalarını hızlandıran Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yerel yönetimlerin bel kemiği olan muhtarlarla bir araya geldi.

01.04.2016 16:36  Güncelleme: 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapılan çalışmaların birlikte gözden geçirildiği buluşmasa, öncelikli talepler ve ihtiyaçlar da not alındı.

Sorunları tabandan tespit edip sağlıklı çözümler sunmayı misyon edinen Beylikdüzü Belediyesi, ilçe genelinde hizmetin ulaşmadığı bir nokta kalmaması adına çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.  Bu noktada yerel yönetimlerin bel kemiği muhtarlarla her zaman diyalog halinde olan Beylikdüzü Belediyesi, son olarak baharın gelmesiyle saha çalışmalarını hızlandıracak icracı müdürlüklerini muhtarlarla buluşturdu.

Mahalle mahalle yapılan tüm hizmetlerin gözden geçirildiği buluşmada, yerel yönetimde muhtarların fikirlerinin ve önerilerinin hizmette başarıya ulaşmakta çok önem taşıdığının altı çizildi. Fen İşleri Müdürü Süleyman Gevezoğlu ile Park ve Bahçeler Müdürü Ziya Duman'ın yer aldığı buluşmada, bu yıl da el ele vererek her mahalleye eksikleri ve talepleri doğrultusunda en iyi hizmetin verilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıya Belediye Meclis üyeleri de katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü Belediyesi Yaza Sıkı Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement