Beylikdüzü'nde Karla Mücadele Ekipleri İş Başında - Son Dakika
Yerel

Beylikdüzü'nde Karla Mücadele Ekipleri İş Başında

Beylikdüzü\'nde Karla Mücadele Ekipleri İş Başında

Beylikdüzü Belediyesi soğuk kış aylarında etkili olan kar yağışını vatandaşların çilesi olmaktan çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

12.02.2015 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediyesi soğuk kış aylarında etkili olan kar yağışını vatandaşların çilesi olmaktan çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, soğuk ve karlı hava şartlarında vatandaşların olumsuz etkilenmesini engellemek adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yolları tuzlayarak kontrol altına alan belediye ekipleri, bir yandan da temizlik çalışmaları yapıyor. Öğrencilerin okullarda sıkıntı çekmemesi açısından okul çevrelerinde tretuvar temizliğinin yapılması da ekipler tarafından sağlanıyor.

TUZLAMA VE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Kar yağışının başladığı iki gün içerisinde 7 gün 24 saat sokakta tuzlama ve temizlik çalışması yapan Beylikdüzü Belediyesi çalışanları greyder, dozer, kar küreme aracı, tuz serpici robot ve kepçe gibi makinelerle görev başında hazır bekliyor. 90 kişilik karla mücadele ekibiyle mesaide olan müdürlük, gelen taleplere de anında yanıt vererek bölgeye ulaşıyor. Yüzlerce ton tuzu yollara sererek yapılan tuzlama çalışmalarına gece de devam edilmesiyle ilçede bulunan ara yollar dahil, hiçbir bölgede ulaşım sıkıntısı yaşanmadı.

KIŞLA MÜCADELE HATTI

Karla ilgili oluşabilecek sorunlara önlem olarak kurulan Beylikdüzü Belediyesi Kışla Mücadele Hattı 0212 855-40-61-62 numaralı telefondan vatandaşların yardım istemeleri durumunda anında müdahale adına 7 gün 24 saat iletişime açık durumda tutuluyor. Beylikdüzü halkının sorunsuz ulaşım sağlaması için ekipler, tüm yolları rahatlatacak çalışmalarına devam ediyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beylikdüzü'nde Karla Mücadele Ekipleri İş Başında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement