Beylikdüzü'nde Yasemin Göksu Rüzgarı Esti - Son Dakika
Yerel

Beylikdüzü'nde Yasemin Göksu Rüzgarı Esti

Beylikdüzü\'nde Yasemin Göksu Rüzgarı Esti

Beylikdüzü Belediyesinin Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında sahne alan Yasemin Göksu, seslendirdiği şarkılarla hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı.

09.03.2015 09:24  Güncelleme: 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında sahne alan sanatçı Yasemin Göksu, sergilediği performansı ve seslendirdiği şarkılarla hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı.

Beylikdüzü Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında sanatçı Yasemin Göksu'yu Beylikdüzü halkıyla buluşturdu. Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde düzenlenen konserde, birbirinden güzel şarkı ve türküleri seslendiren Göksu, Beylikdüzülü vatandaşlara müziğe doydukları bir gece yaşattı.

Beylikdüzü Belediyesi Olarak 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günüyle ilgili yoğun çalışma içerisinde olduklarını belirten Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fidan Gül, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ile ilgili iki gündür çalışma yapıyoruz. Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nun özellikle bizlerle birlikte yaptığı çalışmaların ilkini cumartesi günü başlattık. Cumartesi günü yaptığımız en önemli çalışma kadın şiddeti ve kadın şiddeti sonucunda kaybettiğimiz o değerli canlarımız için, onları temsil etsin diye kadınlarımızla 300 tane ağaç diktik ve iki günlük kadınlarımızın el emeklerini sergilediğimiz kermesimizi düzenledik. Bu çalışmalarımızla kadınlarımızın hem ekonomik hayatlarında olduklarını gösterebilmek, hem de bir bütünlük arz etmesi için yaptığımız bir çalışmaydı. Bu çalışmadan sonra pazar günü, yani bu gün kadınlarımızın kermesi devam ederken Beylikdüzü Belediyesi için en önemli olduğunu düşündüğümüz bir müdürlüğümüzün de açılışını gerçekleştirdik. Bu müdürlüğümüz, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz, çok değerli bir müdürlük, hem kadınlarımızın ihtiyaçları gerekleri ailelere ulaşma anlamında önemli bir müdürlük. Bunun ardından da bu akşam kadınlarımıza hep acıdan hep hüzünden bahsetmeyelim dedik birazda kulaklara gönüllere seslenelim istedik. Yasemin Göksu konseriyle de 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günümüzü kapatmış olacağız. Tabi burada Başkanım ve belediyemiz adına özellikle şunu belirtmek istiyorum, Dünya Emekçi Kadınlar Gününü biz acısıyla tatlısıyla anmaya çalışıyoruz. Ama şunu da diyoruz, Özgecanlar gibi diğer kaybettiğimiz kadınlar gibi acılı olayları hiçbir zaman ülkemizde yaşamayalım. Huzurlu kadınlarımıza değer verdiğimiz onların kıymetini bildiğimiz zamanlar yaşayalım istiyoruz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beylikdüzü'nde Yasemin Göksu Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement