Beyoğlu'nda Ramazan Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Beyoğlu'nda Ramazan Coşkusu

Beyoğlu Belediyesi her yıl düzenlediği Ramazan etkinlikleriyle ilçede yaşayan binlerce insanı sıcak bir ortamda bir araya getiriyor.

27.06.2014 15:06

Sadece dostluğun ve kardeşliğin konuşulduğu günlerde birbirini tanıyan tanımayan herkesin aynı sofrada buluştuğu Ramazan Ayı'nda tüm vatandaşlar, bu mübarek günlerin bereketine ortak oluyor. Her yıl Ramazan ayında birbirinden renkli etkinliklere imza atan Beyoğlu Belediyesi bu yıl da Ramazan ayının bereketine herkesi ortak edecek.

Taksim Meydanı'nda Ramazan boyunca iftar sofrası kurulacak

Taksim Meydanı'nda 30 gün boyunca kurulacak iftar sofralarında binlerce vatandaş bir araya gelerek oruç açacak. Ramazan boyunca sahnenin kurulacağı Taksim Meydanı'nda, usta müzisyenler fasıl eşliğinde, katılan tüm vatandaşlara konser coşkusu yaşatacak.

Hasköy Sahil, Sütlüce Cinderesi ve Taksim Meydanı'nda kurulacak olan sahnelerde konserler, fasıllar ve çocuk oyunları Ramazan Ayı boyunca sürerek şölen havasında geçecek.

Hasköy, Sütlüce ve Cinderesi ve Taksim Meydanı'nda Ramazan boyunca etkinlikler

Beyoğlu Belediyesi 4 noktada düzenleyeceği konser, tiyatro ve çocuk gösterileriyle her akşam iftardan sonra gece yarısına kadar devam edecek olan etkinliklerle eski Ramazanların havasını Beyoğlu'nda yaşatacak.

Hasköy Sahil'inde 30 gün boyunca kurulacak olan sahnede iftardan sonra çocuk oyunları düzenlenerek çocuklara unutulmaz bir Ramazan coşkusu yaşatılacak. Hafta sonları ise ünlü sanatçıların katılımıyla Türk Sanat Müziği ile Tasavvuf Müziği konserleri verilecek.

Sütlüce ve Cinderesi'nde ise hafta sonları kurulacak olan sahnelerde, çocuk oyunlarının yanı sıra Türk Sanat Müziği ve Tasavvuf Müziği konserleri verilecek.

Her akşam bir mahallede iftar sofrası kurulacak

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın da katılımıyla gerçekleştirilecek olan sokak iftarlarında yüzlerce mahalle sakini bir araya gelerek kurulan sofralarda oruçlarını açacak. Her akşam farklı bir mahallede kurulan iftar sofralarında vatandaşlar bir araya gelecek olan Başkan Demircan mahalle sakinleri ile birlikte iftarını açacak

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beyoğlu'nda Ramazan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement