Beyoğlu'nda Travesti Cinayeti - Son Dakika
Güncel

Beyoğlu'nda Travesti Cinayeti

Beyoğlu\'nda Travesti Cinayeti

Beyoğlu'nda iki travesti evlerinde silahlı saldırıya uğradı.

22.04.2014 06:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu'nda iki travesti evlerinde silahlı saldırıya uğradı. Silahlı saldırıda bir travesti öldü, bir travesti yaralandı.

Olay, Kamer Hatun Mahallesi Daracık Sokak'ta saat 01.30 sıralarında bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, İsmail Öztürk (25) ve Mehmet Kaptuğ (45) adlı 2 travesti, henüz kimliği tespit edilemeyen 2 kişi tarafından saldırıya uğradı. Evlerinde silahlı saldırıya uğrayan Mehmet Kaptuğ boynundan, İsmail Öztürk adlı travesti ise göğsünden vuruldu. Vücutlarına kurşun isabet etmesi sonucu İsmail Öztürk olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Mehmet Kaptuğ ise Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Cinayettin işlendiği yere gelen olay yeri inceleme ekipleri delil topladı. Yapılan incelemenin ardından İsmail Öztürk adlı travestinin cesedi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis kaçan 2 cinayet zanlısının yakalanması için çalışma başlattı.

Olay yerinde Bir kişi: "Yukarıdan iki el silah sesi duyduk sadece. Silah sesinden sonra bir kişi aşağıya indi. O kaçarken biz yukarıya çıktık. Ölen arkadaş bağırıyordu. Biz yukarıya çıktığımız anda arkadaşımız yere düştü. Ben tamponu yapmaya başladığım anda diğer arkadaşlar geldi. İki kişi gelmişler ama kaçan bir kişiyi gördüm sadece" - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beyoğlu'nda Travesti Cinayeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement