Beypazarı Belediye Başkanı Kaplan, Projelerini Anlattı - Son Dakika
Ekonomi

Beypazarı Belediye Başkanı Kaplan, Projelerini Anlattı

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, hayata geçirdiği projelerini anlattı.

12.02.2016 19:05

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, hayata geçirdiği projelerini anlattı.

Kaplan'ın, Cankara Kültür Merkezi'nde düzenlendiği toplantıya, Kaymakam Suat Seyitoğlu, Ticaret Odası Başkanı Necdet Çalışkan, Toprak Mahsulleri Ofisi Müdürü Abdullah Dinçer, Emniyet Müdürü Mehmet Demirbaş, Jandarma Komutanı Alişan Zor, Demirciler ve Sobacılar Odası Başkanı Fazlı Yiğit, Bakkallar ve Bayiler Odası başkanı Ömer Koçer, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yayın ve yönetim kurulu üyeleri ile bazı vatandaşlar katıldı.

Kaplan, 31 Aralık 2015'te belediyenin 11 milyon 165 bin 687 lira borcunun olduğunu belirterek, şu anda bankalardaki mevduatlarında 6 milyon 596 bin 500 lira bulunduğunu bildirdi.

Belediye başkanı olarak ilçe halkı ve ilçenin gelişmesi için çaba gösterdiklerini anlatan Kaplan, "Hizmetlerimizde en ufak bir aksama yok. Hizmetlerimizi de yapıyoruz, borcumuzu da ödemeyi sürdürürken, yatırımlarımız da hızla sürüyor" diye konuştu.

2016 yılı içinde yeni projelerinin bulunduğunu kaydeden Kaplan, şunları söyledi:

"Seçildiğimiz andan itibaren çalışmalarımızı Beypazarı ve Beypazarı halkı için yapıyoruz. İlçenin her durumu ile ilgileniyoruz. Birçok sorunu çözmek çok zaman alıyor. Bazen bürokratik engelleri aşmanın zor olduğunu gördük. Burada iktidar partisinin belediye başkanı olmamıza rağmen şevkimizden, azmimizden hiçbir şey kaybetmedik. Beypazarı'nın ufkunu açmak, gözde bir turizm kenti yapmak, bun karşılık turizmle ilgili yatırımlarımızı da hızlandırıyoruz. İnözi Vadisi ile Sabogoz Vadisi'nde önemli çalışmalarda bulunacağız. Bu iki vadi oldukça önemli bir vadi."

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Beypazarı Belediye Başkanı Kaplan, Projelerini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement