Beypazarı Kent Konseyi İlçe Turizm Komisyonu Başkanlığı Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Beypazarı Kent Konseyi İlçe Turizm Komisyonu Başkanlığı Toplantısı

Beypazarı Kent Konseyi'nin turizm ve tanıtma komisyonu toplantısı düzenlendi.

26.03.2016 16:53

Beypazarı Kent Konseyi'nin turizm ve tanıtma komisyonu toplantısı düzenlendi.

Kent Konseyi binasında düzenlenen toplantıya, Başkan Erdal Bozkurt, Kent Konseyi Genel Sekreteri Rahmi İncesu, Turizm Komisyonu Başkanı Zafer Poyraz ile üyeler katıldı.

Turizm komisyonu başkanlığının çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi verilen toplantıda, ilçenin alternatif doğa turizmi konusunda da yoğun çalışmalar sürdürüldüğü ve kısa süre içinde ilçenin çevresinde bulunan gezilebilecek alanların tanıtımının yapılabileceği belirtildi.

Başkan Erdal Bozkurt, ülkenin önemli bir aşamadan geçtiğini ve terör belasıyla karşı karşıya kaldıklarını, bu nedenle turizmde hareketliliğin beklentinin altında olduğunu söyledi.

Ülkenin içinde bulunduğu ve onlarca şehidin verildiği bugünlerde, vatandaşın gezmeye zaman ayırmadığını ve gözyaşı döktüğünü belirten Bozkurt, "umarım hükümetimizin kararlı tutumlarıyla bu terör belasının da üstesinden geleceğiz." dedi.

Geçmiş dönemlerde Beypazarı ilçesini yıl bazında 350-400 bin turistin ziyaret ettiğine değinen Bozkurt, "Bugünler yeniden gelecek. Hedefimiz 350-400 bin değil, bir milyon turist. Bunu her zaman söylüyoruz."diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beypazarı Kent Konseyi İlçe Turizm Komisyonu Başkanlığı Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement