Beypazarlı İş Adamlarından Kaymakam Kaya'ya Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Beypazarlı İş Adamlarından Kaymakam Kaya'ya Veda Yemeği

Lüleburgaz'a atanan Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya'ya, ilçedeki iş adamları ve esnaf veda yemeği verdi.

13.07.2015 01:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lüleburgaz'a atanan Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya'ya, ilçedeki iş adamları ve esnaf veda yemeği verdi.

İnözü vadisindeki bir tesiste düzenlenen yemekte, Kaymakam Kaya ile Jandarma Komutanı Alişan Zor ve eski Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp ile çok sayıda Beypazarlı iş adamı ve esnaf bir araya geldi.

Yemeğin ardından esnaf Veysel Ayık ve eski belediye meclis üyeleri, iş adamları ve esnaflar adına Kaymakam Kaya'ya plaket ve gül verdi. Ayık, "Sayın Kaymakam, beş yıldır ilçemizde görev yapıyordu. Belediye meclis üyesi olduğumuz dönemlerde çok güzel birlikteliğimiz oldu, hizmetlerde kendileriyle beraber çalışmalar içinde bulunduk. Sayın Kaymakam bize destek oldu, biz de kendilerine destekçi olduk" diye konuştu.

Kaymakam Kaya da onuruna verilen yemek için iş adamlarına ve esnaflara teşekkür etti. Kaya, "Beş yıldır Beypazarı ilçesinde görev yaptım. Bu süre içinde Beypazarı'nı ve siz değerli dostları tanıdım. Beypazarı'nı ve sizleri asla unutmayacağım. Beypazarı ilçesinden güzel anılarla ayrılıyorum. Sizler da bizi bir kaymakam olarak değil de Mustafa Kaya kardeşiniz olarak gördünüz. Biz de buradan bu duygu ve düşüncelerle ayrılıyoruz. Allah hepinizden razı olsun" ifadelerini kullandı.

Kaymakam, yemeğe katılanlarla teker teker vedalaşıp, onlardan helallik istedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beypazarlı İş Adamlarından Kaymakam Kaya'ya Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement