Beyşehir Belediyesi Çalışmalarını Hızlandırdı - Son Dakika
Yerel

Beyşehir Belediyesi Çalışmalarını Hızlandırdı

Beyşehir Belediyesi Çalışmalarını Hızlandırdı

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte çalışmalarına hız verdi.

13.05.2015 15:05

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte çalışmalarına hız verdi.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerine dönmesiyle birlikte mahallerdeki çalışmaların belirlenen program dahilinde hız kazandığını ifade eden Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Üzümlü Mahallesi'nde ki çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Murat Özaltun Üzümlü Mahallesi girişinde yol genişletme çalışmaları için bazı evlerin istimlak edilmesi kararının Konya Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde alındığını söyledi. İstimlak edilen evlerin yıkılmasıyla beraber yol genişletme çalışmalarına başlanacağı haberini Üzümlülülerle paylaşan Başkan Özaltun çalışmaların tamamlanmasıyla Üzümlü'nün geniş ve güvenli bir caddeye kavuşacağını dile getirdi.

Mahalle girişinde yaşanan trafik sorununun yol genişletme çalışmasıyla ortadan kalkacağını belirten Başkan Özaltun, "Üzümlü Mahallemizin ulaşımda taşıdığı yükü rahatlatan bir projeyi uygulama koyduk. İstimlak kararı alınan evlerin yıkılmasıyla beraber çalışmalarımız başlayacak. Kısa sürede tamamlamayı planladığımız yol genişletme çalışmaları sonrasında Üzümlü' nün girişi modern bir görünüme kavuşacak" dedi.

ÜZÜMLÜ'YE KAPALI HALI SAHA MÜJDESİ

İhalesi tamamlanan kapalı halı sahanın yapımına başlandığı müjdesini mahalle sakinleriyle paylaşan Başkan Özaltun, "Sağlıklı nesiller için spora desteğimiz devam ediyor. Kapalı halı saha ihalesini kazanan firma Üzümlü de çalışmalara başladı. Teknik anlamda göz dolduran ve kısa bir sürede tamamlanacak olan saha Üzümlü Mahallesindeki çocuklarımızın, gençlerimizin ve sporseverlerin sık sık bir araya geleceği mekan olacak. Silah sanayinde hem ülkemizde, hem de dünyada önemli bir yere, büyük bir ticaret hacmine sahip Üzümlü 'nün cazibe merkezi olması yolunda çalışmalarımız aralıksız devam ediyor" şeklinde konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyşehir Belediyesi Çalışmalarını Hızlandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement