Beyşehir Belediyesinden Memnuniyet Anketi - Son Dakika
Yerel

Beyşehir Belediyesinden Memnuniyet Anketi

Beyşehir Belediyesinden Memnuniyet Anketi

Ramazan etkinlikleri hakkında vatandaşların memnuniyet derecesini ölçmek isteyen Beyşehir Belediyesi, etkinliklerin düzenlendiği alanda anket çalışması başlattı.

16.07.2014 13:55  Güncelleme: 14:04

Beyşehir'de gerçekleştirilen ramazan etkinlikleri hakkında vatandaşların memnuniyet derecesini ölçmek isteyen Beyşehir Belediyesi, etkinliklerin düzenlendiği alanda anket çalışması başlattı.

Ramazan programlarında sahnede yapılan gösteriler, düzenlenen iftar yemekleri, ikram çeşmesi gibi daha birçok etkinlik hakkında soruların yer aldığı ankete katılım yoğundu.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı konuşmada, bir hafta önce başlatılan ankete şu ana kadar 500 kişinin katıldığını söyledi.

Anket yapmanın amacının, vatandaşımızın memnuniyet derecesini ölçmek olduğunu belirten Özaltun, "Bugün Ramazan etkinlikleri dolayısı ile bu konuda anket yapıyoruz. İlerleyen günlerde farklı konularda da vatandaşlarımızın fikirlerini alabilmek amacıyla bu tür anketler düzenlemeye devam edeceğiz" dedi.

Göreve gelmeden önce söyledikleri gibi vatandaşlarla istişareye büyük önem verdiklerini aktaran Özaltun, şöyle devam etti:

"İstişare etmeksizin kendi görüşünü benimseyen, başına buyruk davranan kişi doğrudan uzaklaşır. Kur'an ve sünnet istişareyi emreder. Biz de bu noktadan hareketle vatandaşımızla her türlü konuda gerek yüz yüze, gerekse anketlerle istişare kurup en iyi, en doğru ve en kaliteli hizmeti üreteceğiz." - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beyşehir Belediyesinden Memnuniyet Anketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement