Beyşehir'de 14 Bin 90 Öğrenci Karne Aldı - Son Dakika
Yerel

Beyşehir'de 14 Bin 90 Öğrenci Karne Aldı

Beyşehir\'de 14 Bin 90 Öğrenci Karne Aldı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, 14 bin 90 öğrenci karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdi.

22.01.2016 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, 14 bin 90 öğrenci karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdi.

Beyşehir'de 2015-2016 eğitim öğretim yılının ilk döneminin tamamlanması ile birlikte okullarda karne dağıtım törenleri gerçekleştirildi. Beyşehir Ali Akkanat İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk da katıldı. Kaymakam Başıbüyük ve Belediye Başkanı Özaltun, ziyaret ettiği sınıflarda öğrencilere karnelerini vererek yaşadıkları sevinç ve mutluluğa ortak oldu. Belediye Başkanı Özaltun, karne alan öğrencilere karne hediyesi olarak Beyşehir Belediyesi tarafından öğrenciler için özel olarak hazırlattırılan Küçük Gezgin kitabından da dağıttı.

Başkan Özaltun, sınıflarda öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, "Bizler sizleri çok seviyoruz. Sizlerin en güzel şekilde eğitimi almanız için öğretmenleriniz de büyük emek veriyorlar. Amaç ne? Yarın bir gün bu makamlarda sizler oturacaksınız, çünkü biz bugün varız, yarın yokuz. Bizim gelecekte ahlaklı, kültürlü, vatanını milletini seven bireylere ihtiyacımız var. Biz de Belediye olarak elimizden geldiği kadar sizlere ve eğitim camiamıza bu anlamda yardımcı olmaya, destek ve katkılar sunmaya çalışıyoruz. Ama en önemli konu sizlerde bitiyor, sizlerin çok çalışması gerekiyor"dedi.

Özaltun, yönelttiği soruları doğru olarak cevaplandıran öğrencilerin bulunduğu bazı sınıfları ise tekne gezisi ile ödüllendireceğini de söyledi.

Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük de, yaptığı konuşmasında, karne alan öğrencilere "iyi tatiller" dileğinde bulunurken, tatillerini en iyi şekilde geçirmelerini istedi. Kaymakamı Başıbüyük, bol bol istirahat ederek ve kitap okumalarını önerdiği öğrencilere, ikinci döneme daha zinde başlamalarını arzu ettiklerini de belirtti.

Öte yandan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk da, eğitim öğretim yılının ilk döneminin sona ermesi münasebetiyle yayınladığı mesajda, Beyşehir'de 14 bin 90 öğrenci ve bin 94 öğretmen ile 2015-2016 eğitim öğretim yılının 1. döneminin sonuna gelindiğini söyledi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyşehir'de 14 Bin 90 Öğrenci Karne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement