Beyşehir'de Okçuluk Yarışları Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Beyşehir'de Okçuluk Yarışları Tamamlandı

Beyşehir\'de Okçuluk Yarışları Tamamlandı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Gençlik Haftası çerçevesinde düzenlenen okçuluk yarışlarında dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

20.05.2016 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Gençlik Haftası çerçevesinde düzenlenen okçuluk yarışlarında dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Beyşehir Fetullah Bayır Fen Lisesi'nde Beyşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nün de desteğiyle Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında okçuluk yarışları gerçekleştirildi. Turnuvada finale kalan öğrenciler, Beyşehir Gölü kenarındaki festival alanında birinci gelebilmek için ter döktü. Turnuvada ipi göğüsleyebilmek için mücadele eden öğrencilerin yanı sıra ilçe protokolü de hedef tahtasına ok atışları gerçekleştirdi.

Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, erkekler ve bayanlar kategorilerinde dereceye giren lise öğrencilerini kutlayıp başarılarının devamı temennisinde bulunurken, okçuluğun ata sporu olduğunu anımsattı. Beyşehir'de okçuluğun giderek sevilip yaygınlaşmaya başlayan bir branş olduğuna vurgu yapan Başıbüyük, bunda Beyşehir Fetullah Bayır Fen Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Muhammed Gürlek'in katkı ve desteklerine dikkat çekerek, "Bu sporun yaygınlaştırılmasında, öğrencilere sevdirilmesinde ve yarışmaların yapılmasındaki katkılarından dolayı Beden Eğitimi öğretmenimize ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

İlçe protokolü, konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere madalyalarını verdi. Programa, İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Emniyet Müdür Vekili Emniyet Amiri Sefa Mercan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Bayındır, Fen Lisesi Müdürü Bilal Alperen, Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Koçer, daire amirleri, öğrenciler ve velileri katıldı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyşehir'de Okçuluk Yarışları Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement