Beyşehir'de Okul Bahçelenide Temizlik Seferberliği - Son Dakika
Yerel

Beyşehir'de Okul Bahçelenide Temizlik Seferberliği

Beyşehir\'de Okul Bahçelenide Temizlik Seferberliği

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, ilk ve ortaöğretim kurumlarında mesai için geriye sayım başlarken, okul bahçeleri yeni eğitim yılına temizlik yönünden de hazır hale getiriliyor.

20.09.2015 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, ilk ve ortaöğretim kurumlarında mesai için geriye sayım başlarken, okul bahçeleri yeni eğitim yılına temizlik yönünden de hazır hale getiriliyor.

Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün talebi üzerine Beyşehir ilçe merkezi ile ilçeye bağlı dış mahallelerde eğitim faaliyeti yürütülecek ilk ve ortaöğretim okullarının bahçelerinin yeni eğitim yılına hazır hale getirilmesi çerçevesinde çalışmalarını hızlandırdı. Kurban bayramı öncesinde başlayan temizlik çalışmalarının okulların açılacağı 28 Eylül 2015 gününe kadar ara vermeden devam edeceği bildirildi. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki 4 yol süpürme aracı, kent merkezindeki okul bahçelerine girerek alanın tamamında temizlik çalışması gerçekleştirdi. Okul bahçelerinde gerçekleştirilen faaliyetler okula ulaşımı sağlayan yollarda da yürütülürken, Beyşehir'de çalışmanın başladığı ilk günde 6 okul bahçesinde çalışma yapıldığı belirtildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyşehir'de Okul Bahçelenide Temizlik Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • şahan: kaç okul temizlediniz 0 0 Yanıtla

Advertisement