Bgc Medya Futbol Turnuvası Şampiyonu As Tv Oldu - Son Dakika
Yerel

Bgc Medya Futbol Turnuvası Şampiyonu As Tv Oldu

Bgc Medya Futbol Turnuvası Şampiyonu As Tv Oldu

Bursa Gazeteciler Cemiyeti tarafından Bursa Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda bu yıl üçüncüsü organize edilen Medya Futbol Turnuvası finalinde Büyükşehir Basın Ekibi’ni penaltılarla yenen AS TV şampiyon oldu.

17.11.2014 23:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Gazeteciler Cemiyeti tarafından Bursa Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda bu yıl üçüncüsü organize edilen Medya Futbol Turnuvası finalinde Büyükşehir Basın Ekibi'ni penaltılarla yenen AS TV şampiyon oldu.

Bursa Gazeteciler Cemiyeti tarafından Bursa Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda bu yıl üçüncüsü organize edilen Medya Futbol Turnuvası finalinde Büyükşehir Basın ile AS TV karşı karşıya geldi. Normal süresi 4-4 biten maçı penaltılarla kazanan ASTV şampiyon olurken, ikinci Büyükşehir Basın, üçüncü ise Şehir Postası oldu. Turnuvada 16 gol atan AS TV takımından Evren Öztürk, ikinci kez gol kralı oldu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Dobruca Spor Tesisleri'nde yapılan ödül törenine katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, derece giren takımlara kupalarını verdi.

Büyük heyecana sahne olan final maçında penaltı atışları da uzadı. Uzun süre karşılıklı penaltı atışları gole çevrilirken, son gülen AS TV takımı oldu. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, turnuvaya katılan tüm takımları kutladı.

Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, "Üyelerimiz arasındaki sosyal yakınlaşmayı ve dayanışmayı sağlayan organizasyonlarımızdan biri olan medya futbol turnuvasının sonuna geldik. Turnuvaya katılan tüm meslektaşlarımı kutluyorum. Bize destek olan Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bgc Medya Futbol Turnuvası Şampiyonu As Tv Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement