Bıçaklayıp Kaçan Şüpheli Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Bıçaklayıp Kaçan Şüpheli Yakalandı

Bıçaklayıp Kaçan Şüpheli Yakalandı

Bolu'da, aralarındaki para anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı Ergül Sak'ı bıçakla ağır yaraladıktan sonra kaçan Ufuk Özdemir, bir gün sonra polis tarafından yakalayarak gözaltına aldı.

19.08.2015 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da, aralarındaki para anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı Ergül Sak'ı bıçakla ağır yaraladıktan sonra kaçan Ufuk Özdemir, bir gün sonra polis tarafından yakalayarak gözaltına aldı.

Olay, iki gün önce Aşağısoku Mahallesi'nde bulunan Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Aralarında para anlaşmazlığından kaynaklanan husumet bulunan Ufuk Özdemir ile Ergül Sak, konuşmak için buluştu. İkili arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşürken, Ufuk Özdemir cebinden çıkardığı bıçakla Ergül Sak'a saldırdı. Vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı darbelerle ağır yaralanan Ergül Sak kanlar içerisinde yere yığılırken, Özdemir kaçtı.

Ergül Sak, kavgayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil ekibi tarafından kaldırıldığı İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nde tedavi altına alındı. Ağır yaralanan Ergül Sak, yoğun bakım ünitesinde yaşam savaşı verirken, polisler kaçan şüpheli Ufuk Özdemir'i dün yakalayarak gözaltına aldı.

Ufuk Özdemir polis merkezindeki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. - Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bıçaklayıp Kaçan Şüpheli Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement