Biga'da Taksi Sürücülerinin Kılık Kıyafetlerine Çeki Düzen Getirildi - Son Dakika
Yerel

Biga'da Taksi Sürücülerinin Kılık Kıyafetlerine Çeki Düzen Getirildi

Biga\'da Taksi Sürücülerinin Kılık Kıyafetlerine Çeki Düzen Getirildi

Biga belediye Başkanı İsmail Işık, Belediye Başkanlığının Encümen kararı ile ilçe içerisinde faaliyet gösteren taksi sürücülerinin ve yardımcılarının kılık kıyafetlerinin yeniden belirlendiğini söyledi.

20.11.2015 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Biga belediye Başkanı İsmail Işık, Belediye Başkanlığının Encümen kararı ile ilçe içerisinde faaliyet gösteren taksi sürücülerinin ve yardımcılarının kılık kıyafetlerinin yeniden belirlendiğini söyledi.

Işık, yaptığı açıklamada, "Hem vatandaşlarımızdan hem de meslek odamız olan Biga Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasından taksici esnafının kılık kıyafetinin düzenlenmesine ve de bir formata alınması konusunda istekler geldi. Bizim de yapmış olduğumuz tespitlerde bazı taksici esnafımızın şortla, eşofmanla işe geldiğini öğrendik. Saçı sakalı birbirine karışmış durumda olanları uyardık. Biga'da faaliyet gösteren taksi sürücülerinin ve yardımcılarının kılık kıyafetlerini belirleyerek bunu bir yönetmelik şeklinde düzenleyelim istedik. Sonuç itibariyle taksici esnafı kamu hizmeti vermektedir. Bu yönetmelik ile hem hizmetin temiz pak bir şekilde verilmesi hem de belediye hizmetlerinin daha rahat sunumu sağlanmış olacak. Bu sayede taksici esnafından yararlanacak olan vatandaşlarımıza daha güzel bir görüntü sağlanmış olacak. Belediye encümen kararları sosyal medyada paylaşılmıştır. Bizim kimsenin saçı sakalı ile derdimiz yoktur. Bizim derdimiz; taksicilik bir nevi kamu hizmetidir. Bu hizmetin de vatandaşlarımıza doğru bir şekilde sunulmasıdır" ifadelerini kullandı. Biga Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sabri Kurt ise, şoför esnafının en değerli varlık olan insanı bir yerden bir yere taşıdığını, dolayısıyla mesleğe özen gösterilmesi gerektiğini kaydetti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Biga'da Taksi Sürücülerinin Kılık Kıyafetlerine Çeki Düzen Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement