Biga'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Biga'dan Kısa Kısa

Köylere Hizmet Götürme Birliğinin meclis toplantısı.

25.12.2014 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Biga Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğinin aralık ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı ve Kaymakam Fatih Genel, Köşklübağ Düğün Salonu'ndaki toplantıda, birlik çalışmaları hakkında bilgi verdi.

KÖYDES Projesi kapsamında ilçeye 891 bin 72 lira ödenek tahsis edildiğini dile getiren Genel, "Çöp toplama ve içme suyu tahsilat işi önemli bir sorundur. 43 köyün su tahsilatı birlik tarafından takip ediliyor. Diğer köylerimizin de bu kapsama girmesini tavsiye ediyorum. Toplumun tamamını memnun etmek istiyorsak bu çalışmayı önemseyelim" dedi.

Toplantıda, çalışma raporları ile gelir ve gider genel mizan okunup, ibraz edildi. 2015, 2016 ve 2017 yılı tahmini bütçe ve bütçe kararnamesinin çalışma programı oy birliğiyle kabul edildi. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine oy çokluğuyla Hüseyin Kaya ve Ayşe Pınarcı seçildi.

Esnafa yelek dağıtımı

Biga Sebze Meyve ve Gıda Pazarcıları Derneği tarafından pazar esnafına yelek dağıtıldı.

Dernek Başkanı İdris Kahraman, esnafa daha önce de 500 takvim ve bin kalem dağıttıklarını ifade ederek, amaçlarının hizmet olduğunu söyledi.

Kahraman, esnafın aynı giyinmesinin vatandaşlar tarafından da takdir topladığını belirterek, 160 yelek dağıttıklarını kaydetti. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Biga'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement