Biga TSO ile Finansbank Arasında Kredi Protokolü İmzalandı - Son Dakika
Yerel

Biga TSO ile Finansbank Arasında Kredi Protokolü İmzalandı

Biga TSO ile Finansbank Arasında Kredi Protokolü İmzalandı

Biga Ticaret ve Sanayi Odası ile Finansbank arasında kredi protokolü imzalandı.

05.11.2014 09:54  Güncelleme: 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Biga Ticaret ve Sanayi Odası ile Finansbank arasında kredi protokolü imzalandı.

Protokol imza törenine, Oda Başkanı Şadan Doğan, Başkan Yardımcısı Melih Akyıl, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Şahin ve Gürol Gençoğlu ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu, Finansbank adına ise Marmara Bölge Müdürü Nadir Orhan, Biga Şube Müdürü Mertali Avcı, Biga Şubesi İşletme Bankacılığı Yönetmeni Enis Özkalem katıldı.

Avcı, törende yaptığı konuşmada, müşterilerine klasik bankacılık hizmetlerinden fazlasını sunan Finansbank'ın, küçük işletmelerin kredi ihtiyaçlarını karşılamak üzere Biga Ticaret ve Sanayi Odası ile mutabakat anlaşması imzaladığını söyledi.

Finansbank'ın, 10 yıla varan vadelerde, düşük faizli kredi imkanını, en uygun teminat koşulları ile sunacağını belirten Avcı şunları kaydetti:

"Her alanda faaliyet gösteren bütün işletmelere açık olan kredi imkanından yararlanmak isteyenlerin Finansbank Biga Şubesine başvurmaları gerekiyor. Finansbank, sunduğu transfer kredisinin aylık ödemelerini de işletmenin gücüne göre ayarlayarak küçük işletmelerin bütçesini rahatlatmayı amaçlıyor. İşletmeler, transfer kredisinden yararlanarak kısa vadeli faiz döngüsünden kurtularak, uzun vadede tasarruf sağlayabilecek. Gerekli evrakları tamamlayan tüm işletmeler iki gün içerisinde kredi başvurusuna cevap alabileceklerdir." - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Biga TSO ile Finansbank Arasında Kredi Protokolü İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement