Bigadiç'te Turizm Haftası Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Bigadiç'te Turizm Haftası Kutlandı

Bigadiç\'te Turizm Haftası Kutlandı

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Bigadiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tören düzenlendi.

15.04.2014 22:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Bigadiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tören düzenlendi.

75. Eti Holding' İlkokulu Okulu konferans salonunda düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Muhasebe Alanı Öğretmeni Fatma Yıldız gerçekleştirdi. Fatma Yıldız, "Ülkemiz Turizm cennetidir. Her çeşit Turizm için ev sahipliği yapabilir. Turizmin Türk ekonomisindeki yeri çok büyük. Turizm günümüzde döviz girdisini arttırıcı ve istihdam sağlayıcı özellikleriyle ulusal ekonomiye katkıda bulunan, uluslar arası kültürel ve toplumsal iletişimi sağlayıcı ve bütünleştirici etkisi ile dünya barışının korunmasında büyük payı olan bir sektördür" dedi.

Törende Bigadiç Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Çocuk Gelişimi öğrencilerinin hazırlayıp sundukları Bigadiç tanıtımı ile ilgili oyun salonda bulunanlar tarafından büyük alkış aldı. Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Giyim ve Üretim Teknolojisi öğrencileri tarafından halk oyunlarının oynanmasının ardından program Turizm Haftası nedeniyle ilkokullar arasında yapılan resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüller verilmesinin ardından sona erdi.

Programa Bigadiç Kaymakamı Barış Aktan, Bigadiç Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akgün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Özenci, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ferhan Şahin ve çok sayıda vatandaş katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bigadiç'te Turizm Haftası Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement