Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Senatosu, Gölpazarı'nda Toplandı - Son Dakika
Yerel

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Senatosu, Gölpazarı'nda Toplandı

Gölpazarı ilçesinde, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Senato ve Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı.

30.05.2014 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölpazarı ilçesinde, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Senato ve Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı.

Gölpazarı Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Azmi Özcan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdulhalik Bakır ve Prof. Dr. Harun Tunçel, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr Cüneyt Koyuncu, Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi  Dekan Fahri Altay, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurgül Özbay, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Genel Sekreteri Rüştü Mumcu ve Gölpazarı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Şenol Avcı ile akademik personeller katıldı.

Yrd. Doç. Dr. Avcı, Gölpazarı Meslek Yüksekokulu bünyesinde yaptıkları çalışmalar hakkında sunum gerçekleştirdi. Senato üyelerinin kendi aralarında yaptığı toplantının ardından Çımışkı ovasında kiraz bahçelerini gezerek, kiraz ağaçlarında inlemede bulundu.

Rektör Özcan, Gölpazarı Belediyesi tarafından Taşhan'da verilen yemekte, üniversite olarak ilçelerde senato toplantıları gerçekleştirdiklerini belirterek, ilçelerle kaynaşmak ve üniversite olarak neler yapabilecekleri konusunda uzmanlarla yerinde görebilme fırsatı bulduklarını söyledi.

Belediye Başkanı Kazıcı da belediye olarak öğrencilerin rahat etmelerini sağlayacak ortamlar oluşturmalarının görevleri olduğunu, yeni dönemde de gelecek öğrencileri misafir edebilmek için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını ifade etti. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Senatosu, Gölpazarı'nda Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement