Bilecik'te Askerler Dualar Eşliğinde Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Bilecik'te Askerler Dualar Eşliğinde Uğurlandı

Bilecik\'te Askerler Dualar Eşliğinde Uğurlandı

Bilecik Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde vatani görevini yerine getirmek için 1995/3 acemi askerlerinin yoğunluğu ve coşkusu yaşanırken, aileleri büyük bir gurur içinde evlatlarını askeri gönderdi.

06.08.2015 13:30

Bilecik Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde vatani görevini yerine getirmek için 1995/3 acemi askerlerinin yoğunluğu ve coşkusu yaşanırken, aileleri büyük bir gurur içinde evlatlarını askeri gönderdi.

Bilecik'te vatani görevlerini yapmak için asker ocağına giden 1995/3 tertip acemi asker adayları otomobillerle kent merkezinde oluşturdukları uzun konvoylar sonrası aileleri ve yakınları tarafından Bilecik Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde büyük bir coşku ile gidecekleri birliklerine uğurlandılar.

Asker aileleri uğurlama sırasında duygusal anlar yaşarken, oğullarını askere uğurlayan anne Fahriye Bektaş, gözyaşlarına engel olamadı. Asker yakınları, vatani görevlerini yerine getirmek için gidecek olanlara, hep birlikte ellerini açarak dua etti. Oğlunu askere gönderen baba Ergün Bektaş, tüm askerlere kazasın belasız vatani görevlerinin tamamlamalarını dilerken, "Türk milletinin birlik ve beraberliğini hiç kimse ve hiç bir güç bozamaz" dedi.

Arkadaşları tarafından omuzlara alınan asker adayı Can Bektaş "En büyük asker bizim asker" sloganları ile havaya atılarak dualarla eşliğinde otobüse bindirilerek asker ocağına uğurlandı.

Öte yandan, terminalde görev yapan trafik polisleri de asker ocağına giden askerlere "Hayırlı teskereler" dileyerek asker uğurlamasına eşlik ettiler. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bilecik'te Askerler Dualar Eşliğinde Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement