Bilecik'te Yoğun Bakım Ünitesi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Bilecik'te Yoğun Bakım Ünitesi Açıldı

Bilecik\'te Yoğun Bakım Ünitesi Açıldı

Bilecik Devlet Hastanesinde yapımı tamamlanan yoğun bakım ünitesinin açılışı gerçekleştirildi.

06.12.2016 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Devlet Hastanesinde yapımı tamamlanan yoğun bakım ünitesinin açılışı gerçekleştirildi.

Bilecik Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Burak Öztop, ünitenin açılışında, kentin artan ihtiyaçlarına daha etkin ve kaliteli hizmet verebilmek için Devlet Hastanesinde yapımı tamamlanan 6 birinci ve 15 ikinci basamak yatağa sahip, 21 yataklı yoğun bakım ünitesinin yapıldığını söyledi.

Çağın gerektirdiği tıbbi cihazlar ile donatılan yoğun bakım ünitesinde, yangın anında tüm kapıların otomatik olarak açılmasına kadar bütün detayların düşünüldüğünü anlatan Öztop, şöyle konuştu:

"Yoğun bakım servisi birinci ve ikinci basamak olmak üzere 2 üniteden oluşmakta. Ünitelerin 14 yatağı izole oda şeklindedir. Tüm odalardaki hastalar hemşireler tarafından görülebilecek şekilde tasarlandı. Ayrıca hasta odalarına kurulan kamera sistemi, hastanın kötüleşmesi durumunda doktor ve hemşirelere, anında müdahale etme imkanı sağlıyor. Bunun yanında her hastanın nabız, tansiyon gibi durumları hemşireler tarafından anlık olarak izlenebilmektedir."

Açıklamaların ardından Öztop ve Başhekim Hüseyin Üçkardeş ile beraberindekiler açılışı gerçekleştirerek, yoğun bakım ünitesinde incelemede bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bilecik'te Yoğun Bakım Ünitesi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement