Bilecik'teki Bıçaklama Olayı - Son Dakika
Güncel

Bilecik'teki Bıçaklama Olayı

Bilecik\'teki Bıçaklama Olayı

Bilecik’te eski eniştesi tarafından bir kafeteryada kalbinden bıçaklanarak ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede tedavisi süren şahıs sağlık durumunun iyi olduğu belirtilerken, olayın çiftleri barıştırma olmadığı anlaşıldı.

07.10.2015 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'te eski eniştesi tarafından bir kafeteryada kalbinden bıçaklanarak ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede tedavisi süren şahıs sağlık durumunun iyi olduğu belirtilerken, olayın çiftleri barıştırma olmadığı anlaşıldı.

İddialara göre, Bilecik'te bir kafeteryada karşılaşan Z.K., eski eniştesi G.U. ile 11 ay önce boşanan kız kardeşini bir daha rahatsız etmemesi için uyardı. Kafeteryada bir süre konuşan ikiliden G.U., Z.K.'ya sandalye ile vurdu. Bu sırada Z.K., cebinden çıkardığı bıçakla eski eniştesini göğsünden iki kere bıçakladı. Ağır yaralanan ve olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Bilecik Devlet Hastanesi götürülen G.U., hemen ameliyata alındı. Yaklaşık 3 gündür yoğun bakım servisinde yatan G.U.'nun kendine geldiği ve hayati tehlikesinin bulunmadı bildirildi.

Öte yandan, olay gününde yapılan ve çiftleri barıştırmak için ikilinin bir araya geldiği yönündeki haberlerin doğru olmadığı, aslında olayın G.U.'nun eski eşi S.K.'yi rahatsız etmesinden dolayı ikilinin kafeteryada buluştuğu bildirildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bilecik'teki Bıçaklama Olayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement