Bilici Yatırım'ın Halka Arzı - Son Dakika
Yerel

Bilici Yatırım'ın Halka Arzı

Adana'da Kurulu Bilici Yatırım'ın Kayıtlı Sermaye Tavanının 300 Milyon Lira Olarak Belirlendiği ve Bunun Yüzde 33'ünü Halka Arz Edeceği Bildirildi.

29.03.2011 11:02

Adana'da kurulu Bilici Yatırım'ın kayıtlı sermaye tavanının 300 milyon lira olarak belirlendiği ve bunun yüzde 33'ünü halka arz edeceği bildirildi.

Bilici Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Ali Bilici, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "halka açılma" sürecinde sona geldiklerini, kararın Sermaye Piyasası Kurulunun (SPK) 25 Mart 2011 tarihinde yayınlanan 2011/12 sayılı bülteninde yer aldığını ifade ederek, nisan ayında halka arz işlemlerini tamamlayacaklarını belirtti.

Halka arz için SPK ve İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) gerekli tüm başvuruların yapıldığını hatırlatan Bilici, "Geçen hafta SPK, kayıtlı sermaye tavanımızı 300 milyon lira olarak belirledi ve sermaye piyasası mevzuatına uyumlu ana sözleşme değişiklik talebimizi onayladı. Sermayemizin yüzde 33'ünü halka arz ediyoruz. Çok yakında Bilici Yatırım olarak Borsa'da gong çalacağız" diye konuştu.

Sermaye artırımı suretiyle halka açmaya hazırlanan şirket, 30 Aralık 2010 tarihinde halka arz için SPK'ya başvurusunu yapmıştı.

- ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilici Yatırım'ın Halka Arzı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement