Bilişim 500'e Türk Telekom Grubu Damgası - Son Dakika
Güncel

Bilişim 500'e Türk Telekom Grubu Damgası

Bilişim 500\'e Türk Telekom Grubu Damgası

Türkiye'nin ilk 500 bilişim şirketinin belirlendiği "İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması"nda 1. sıraya yerleşirken, aynı zamanda "Yılın Telekom Şirketi Kategorisi Birincisi" oldu.

24.07.2015 14:29  Güncelleme: 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Telekom'un Türkiye'nin en değerli bilişim ve iletişim teknolojileri şirketi olduğu böylece bir kez daha tescil edildi. Türk Telekom Grubu şirketlerinden İnnova ise Bilişim 500 araştırmasında "Çeşitli İş Uygulamaları Sistem Entegratörü" kategorisinde 1. sırayı aldı.

Türk Telekom, BThaber Yayıncılık tarafından bu yıl 16'ıncı kez gerçekleştirilen Bilişim 500 araştırmasında liderliğini bir kez daha tescilledi. Şirketlerin net satış gelirlerine göre sıralandıkları Bilişim 500'de ilk sırayı Türk Telekom aldı. Türk Telekom ayrıca Yılın Telekom Şirketi kategorisinde 1. oldu. Türk Telekom Grubu şirketlerinden İnnova ise Bilişim 500 araştırmasında "Çeşitli İş Uygulamaları Sistem Entegratörü" kategorisinde 1. sırayı aldı. Törende Türk Telekom'un ödülünü TTNET Kurumsal Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mert Başar alırken, İnnova'nın ödülünü ise İnnova Genel Müdürü Aydın Ersöz aldı.

Türk Telekom Grubu Türkiye'nin zirvesinde

Türkiye bilişim sektörü için Bilişim 500 araştırması, önemli bir kıyas noktasını oluşturuyor. Türk Telekom Grubu, gerçekleştirdiği entegrasyon süreciyle birlikte telekom sektöründe entegre hizmet verebilen dünyanın sayılı şirketlerinden biri haline geldi. Bu, aynı zamanda Grubu daha hızlı, daha güçlü ve daha çevik bir şirkete dönüştürdü. 175 yıllık kurumsal mirasıyla Türkiye'nin bir numaralı yatırımcısı olan Türk Telekom Grubu, Türkiye'nin dijital omurgasını şekillendirirken yerli yabancı referans araştırmalardan ve şirketlerden birçok ödül aldı. En son açıklanan Bilişim 500'de alınan dereceler ise Grup'un telekomünikasyon sektöründeki gücünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bilişim 500'e Türk Telekom Grubu Damgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement