Bingöl Esnaf ve Sanatkarlar Odası Vali Köşger'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Bingöl Esnaf ve Sanatkarlar Odası Vali Köşger'i Ziyaret Etti

Bingöl Esnaf ve Sanatkarlar Odası Vali Köşger\'i Ziyaret Etti

Bingöl Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Ali Bayram, Bingöl'de yılın ahisi seçilen Mahmut Elhansu ve bazı esnaf Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Vali Köşger'i ziyaret etti.

24.05.2016 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23-29 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Bingöl Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger'i ziyaret etti.

Gerçekleştirecekleri etkinlikler hakkında Bingöl Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bayram'dan bilgi alan Köşger: "Ahilik geleneğinde; esnaflar, kendi aralarında hürmet gören, kendilerini hem ahlaki açıdan hem de yaptıkları meslek açısından eğitebilen bir Ahi seçer. Seçilen Ahi üretimin kaliteli olmasını, standardize olmasını ve esnafın kendi içerisinde dayanışmasını sağlıyor. Esnaf kardeşliği sağlıyor. Diğergamlık sağlıyor. Bir esnaf kendisinden önce diğer esnaf kardeşini düşünüyor. Bu sayede kişi, köy, ilçe, şehir ve dolayısıyla ülke huzur, refah ve bereket içerisinde yaşıyor ve gelişiyor. Ahilik geleneğinin modernize olmuş hali, esnaf ve sanatkarlar odasıdır. Sizlere çok önemli görevler düşüyor. Bu yolda gösterdiğiniz çalışmalarda sizlere başarılar diliyorum. Bütün esnaflarımızın ahilik haftasını kutluyorum" dedi. Ziyaret, bir süre daha sohbet halinde devam etmesinin ardından sona erdi.

Haber: Rıdvan ORTAKAYA

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Bingöl Esnaf ve Sanatkarlar Odası Vali Köşger'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement