Bir Cihaza Daha Android 5.0 Lollipop Geliyor - Son Dakika
Teknoloji

Bir Cihaza Daha Android 5.0 Lollipop Geliyor

Bir Cihaza Daha Android 5.0 Lollipop Geliyor

Google'ın şekeri, tablet ve telefon üreticilerinin yeni gündem maddesi.

20.10.2014 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Google'ın Android 5.0'ı duyurmasının ardından birçok firma da bu yeni sistem güncellemesini kendi telefon ve tabletlerine getirmek için çalışmalara başlamış durumda. Daha önce yaptığımız haberlerimizde, Android 5.0'ın geleceği cihazlardan söz etmiştik. Sony'den Samsung'a kadar birçok üretici, bu yeni güncelleme için çalışıyor, ancak beklentiler, 3 Kasım itibarıyla ilk olarak Lollipop'un Nexus 7 ve Nexus 10'a gelmesi yönünde.


Diğer cihazlar hakkında detaylar için buraya bakabilirsiniz.


Ve gelelim haberimizin konusu olan cihaza. Nvidia'nın Android tableti Shield, Android 5.0 Lollipop güncellemesini alacak olan cihazlar listesine dahil oldu. Ancak güncellemenin ne zaman indirilmeye sunulacağı henüz belli değil. Beklentiler, bu güncellemenin 2015'ten önce gelmesi yönünde. Ek olarak Nvidia, Lollipop güncellemesinin yolda olduğunu bildirirken "daha fazlasının da" yolda olduğunu belirtti. Tabii bundan kastı ne, henüz bilmiyoruz.


Nvidia, Shield isimli tabletini özellikle oyunculara yönelik olarak satışa sunmuştu. Tegra K1'e sahip olan cihaz, 2GB RAM, 1080p çözünürlük sunan 8 inç ekran ve stereo hoparlörler gibi özelliklere sahip. 16GB Wi-Fi versiyonunun fiyatı ise, 299 dolar.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Bir Cihaza Daha Android 5.0 Lollipop Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement