"Bir Görünüp Bir Kaybolan Ekran Yüzüyüm" - Son Dakika
Güncel

"Bir Görünüp Bir Kaybolan Ekran Yüzüyüm"

Ekranların başarılı ismi Öykü Serter MAG Temmuz sayısı için gerçekleştirdiği özel röportajında kendisi ile ilgili merak edilenleri yanıtladı.

30.07.2015 13:44

Özel hayatına kimseyi kolay kolay alamadığını anlatan tatlı sert sunucu evlilik ve çocuk ile ilgili sorulara "Evlilik belki de benim fıtratımda yok. Çocuk sahibi olmaktan korkuyorum" yanıtını veriyor. Radyoculuktan ekranlara geçiş serüvenini de samimi röportajında paylaşıyor. Acun Ilıcalı ile Show Tv'de birlikte yayın yaptıkları zamanda montaj için nasıl kavga ettiklerini MAG okurları ile paylaşan başarılı isim, Acun Ilıcalı'yı gıpta edilecek bir başarı hikayesi olarak anlatıyor.

Günlük hayatında kıyafet seçimlerinde maskülen evde ise sade bir tarzı olan Öykü Serter, pişmanlıkların hazmedildikçe tecrübeye çevirileceğini söylüyor. Sert duruşunun bazı formatların getirdiği bir durum olduğunu belirten maceraperest sunucu, bu yaz gerçekleştireceği projesinin sürprizini MAG Temmuz sayısında paylaşıyor.

Yelda Güral'ın kapak yıldızı olduğu MAG Temmuz sayısı, birbirinden renkli içeriği, özel röportajları ve gündemi yakından takip eden köşe yazarları ile www.magdergi.com.tr ,DijiMecmua, Turkcell Dergilik ve seçkin kitapçılarda sizlerle buluşuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Bir Görünüp Bir Kaybolan Ekran Yüzüyüm' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement