İlhan Mansız da "Bir Kova Buz Kampanyası"na Destek Verdi - Son Dakika
Spor

İlhan Mansız da "Bir Kova Buz Kampanyası"na Destek Verdi

ALS hastalığına dikkat çekmek amacıyla başlatılan kampanyaya, Buz Pateni Milli Takımı sporcusu İlhan Mansız da destek verdi.

22.08.2014 14:40  Güncelleme: 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinir sistemi hastalığı "Amiyotropik Yanal Skleroz"a (ALS) dikkati çekmek amacıyla başlatılan "Bir kova buz kampanyası"na Buz Pateni Milli Takımı sporcularından İlhan Mansız da destek verdi.

SOĞUK SUYLA ISLANDI

Kamp için Erzurum'da bulunan Mansız, Buz Arena'da günlük antrenmanını tamamladıktan sonra buz pisti düzeltme aracından dökülen soğuk suyla ıslandı.

RUS PARTNERİNE MEYDAN OKUDU

Mansız, gazetecilere yaptığı açıklamada, çiftler kategorisinde beraber hazırlandığı partneri Olga Bestandigova ve milli takım sporcularından Alper Uçar'ın kendisine meydan okuduğunu ifade ederek, "Ben de bugün onlara cevap vermek istiyorum. Çiftler dalında Rusların olimpiyat şampiyonu Maxim Trankov ve partneri Tatiana Volosozhar ile milli takımdan arkadaşım Yıldıray Baştürk'e meydan okuyorum" dedi.

ARACIN ÖNÜNE OTURDU

Mansız, daha sonra pistinin ortasına gelerek buz pisti düzeltme aracının önüne oturdu. Operatörün kapakları açmasıyla Mansız, buzlu suyla ıslandı. Mansız'ın partneri Bestandigova da bu anları tablet bilgisayarıyla görüntüledi.

24 SAAT İÇİNDE CEVAP VERMEK GEREKİYOR

Kampanyadaki gelenek gereği meydan okunan kişinin de 24 saat için bunu yapması gerekiyor. Kampanya, dünya genelinde iş, sanat ve spor dünyasından pek çok kişinin ilgi göstermesiyle büyük bir yankı uyandırdı.

İlhan Mansız da "Bir Kova Buz Kampanyası"na Destek Verdi
Kaynak: AA

Son Dakika Spor İlhan Mansız da 'Bir Kova Buz Kampanyası'na Destek Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • yaaaaaaaaaa: Yaw birakin bu bos isleri, FILISTINE BAKIN , onun icinde bir kova bomba uzerinize atsaniza, ikiyuzluler 39 26 Yanıtla
  • MuhammeD: LAn adamlar kampanya yapmış işte ne sorguluyonuz hem ne güzel bağış yapılıyo bi yardım yapmıyonuz hem de eleştiryonuz ne alaka filistinle bilmem neyle? 9 2 Yanıtla

Advertisement