Bir Süper Kahraman Olsaydım "ŞREK" Olurdum! - Son Dakika
Güncel

Bir Süper Kahraman Olsaydım "ŞREK" Olurdum!

Ekranların enerjisi bitmek bilmeyen, güler yüzlü sunucusu Mesut Yar ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportaj Mag Ekim sayısında sizlerle.

08.10.2014 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arkeoloji okurken muhabirlik yapmaya başlaması ile hayatı başka bir yöne giden Mesut Yar, televizyon dünyasına dair her şeyi Saba Tümer'in kapak yıldızı olduğu Mag Ekim sayısına anlattı. Güner Ümit'in programına temel fıkraları yazarak televizyon dünyasına adım atan Mesut Yar: "Bir gün adam yokluğundan televizyon karşısına çıktım ve o gün bugündür de ekranlardayım."diyor. Eğlenceli ve hazır cevap kişiliğiyle bilinen Yar, normal hayatında sessiz bir insan olduğunu, kameraları ve ışığı görünce muzip bir hale büründüğünü belirtiyor.

Başarılı sunucu Mesut Yar, geçmişten geleceğe televizyon dünyasının nasıl bir yol katettiğini :"Bundan yirmi sene önce Brezilya dizilerine, siyah beyaz ekrana mahkum bir izleyici kitlesi vardı. Şimdi ise ; kendi formatını üreten,üretmese bile aldığı formatı son derece iyi yerleştiren, sinema dilinde dizi çekebilen bir sektör anlayışı haline geldi."diyerek anlatıyor.

Okurken keyif alacağınız MAG Ekim sayısı, çok özel röportajları ve renkli içeriği ile yine dopdolu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bir Süper Kahraman Olsaydım 'ŞREK' Olurdum! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement