Bir Tuğla da Sen Koy" Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Bir Tuğla da Sen Koy" Etkinliği

MHP Karamürsel İlçe Başkanlığı tarafından mülk satın almak için "Bir Tuğla da Sen Koy" etkinliği düzenlendi.

02.04.2015 16:49

MHP Karamürsel İlçe Başkanlığı tarafından mülk satın almak için "Bir Tuğla da Sen Koy" etkinliği düzenlendi.

Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezi'nde yapılan etkinlikte konuşan MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, 8 Haziran sabahı MHP iktidarıyla güne başlanacağına inandığını belirterek, 33 milletvekili aday adayından birinci sırada çıkanla birlikte çalışmalar yapacağını kaydetti.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü de 7 Haziran günü MHP'nin zafer günü olacağını ifade ederek, seçimlere kadar gerekli çalışmayı yapacaklarını vurguladı.

MHP Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy ise partisine bina kazandırmak için çalıştığını belirterek, bu zamana kadar bir ayda 30 bin lira topladıklarını söyledi.

Mülkü almak için yer sahibiyle anlaştıklarını ifade eden Kılınçsoy, "Kendisine 10 bin lira peşinat vererek süre istedik. Bu süre içerisinde de kalan parayı toparlayacağız. 'Bir Tuğla da Sen Koy' diyerek başladığımız bu işe katkı sağlamak için etkinliği düzenledik. Bizlere destek vererek gecemize gelen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından açık arttırma ile satışa sunulan tablo, 2 bin liraya Kocaeli milletvekili aday adayı Ahmet Yeşil tarafından satın alınarak, Kocaeli Ülkü Ocak'ına hediye edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bir Tuğla da Sen Koy' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement