Birecik Belediye Başkanı Pınarbaşı'na Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

Birecik Belediye Başkanı Pınarbaşı'na Teşekkür Plaketi

Birecik Belediye Başkanı Pınarbaşı\'na Teşekkür Plaketi

Ferit Aydın Mirkelam İlköğretim Okulu idarecileri ve öğretmenleri, Birecik Belediye Başkanı M.Faruk Pınarbaşı'nı makamında ziyaret ederek, eğitime yapmış olduğu katkılardan dolayı plaket takdim edildi.

03.04.2013 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ferit Aydın Mirkelam İlköğretim Okulu idarecileri ve öğretmenleri, Birecik Belediye Başkanı M. Faruk Pınarbaşı'nı makamında ziyaret ederek, eğitime yapmış olduğu katkılardan dolayı plaket takdim edildi.

Birecik Belediye Başkanı M. Faruk Pınarbaşı'nın makam odasında gerçekleşen plaket törenine, Ferit Aydın Mirkelam İlköğretim Okulu Müdürü M. Ali Akman, Müdür yardımcısı Yılmaz Kılıç, sınıf öğretmeni Mehmet Yenican ve müzik öğretmeni Ayşen Küçükkara katıldı. Yapılan plaket töreninde konuşma yapan Başkan M. Faruk Pınarbaşı, "Öğretmen çocuğu olmam ve bir dönem öğretmenlik mesleğini yapmış olmam itibariyle, eğitime ve eğiticilere ayrı bir muhabbet ve sevgim var. Eğitime elimizden gelenin fazlasıyla destek vermek gayreti içersindeyiz. Siz değerli eğitimcilerin bizi bu plakete layık görmeleri bizleri onurlandırdı. Siz kıymetli eğitimcilere teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Okul Müdürü M. Ali Akman ise, "Başkanımızın okulumuza ve eğitime vermiş olduğu maddi manevi katkılardan dolayı şahsım ve eğitim camiası adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Ferit Aydın Mirkelam İlköğretim Okulu Müdürü M. Ali Akman, teşekkür plaketini Belediye Başkanı M. Faruk Pınarbaşı'na verdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Birecik Belediye Başkanı Pınarbaşı'na Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement