Bismil'de Genişletilen Yeşil Alanlar Korunuyor - Son Dakika
Yerel

Bismil'de Genişletilen Yeşil Alanlar Korunuyor

Bismil\'de Genişletilen Yeşil Alanlar Korunuyor

Diyarbakır'ın Bismil ilçe Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü, yeşil alanları koruma çalışmaları kapsamında ilçede çim biçme çalışmasına başladı.

25.09.2014 22:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bismil Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü, tarafından Kurban bayramı öncesi İlçede orta refüjlerin bakımların ardından çim biçme çalışmasına başladı. Yeşil alanları koruma amaçlı yapılan çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Park ve Bahçe Müdürlüğü, İlçede bulunan bin4000 M² çim alanında gübreleme, ilaçlama ve 10 günlük periyotlarla çim biçme işlemi gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Yapılan yeşillendirme çalışmaları kapsamında İlçede 750 bin 000 M² ağaçlık alana kavuşturulduğu belirten Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü özellikle top akasyalara Mikro testler yapılarak ağaçlara gerekli ilaç ve minerallerin takviyeleri yapıldığını açıklandı.

İlçede yeşillendirme ve yeşil alanları koruma çalışmaların yanı sıra yeşil alanların genişletilmesi için çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirten Park ve Bahçe Müdürlüğü, herkesin doğaya saygılı olması ve doğayı koruması gerektiği açıklamasında bulundu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Bismil'de Genişletilen Yeşil Alanlar Korunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement