Bitlis'te Çeşitli Suçlardan Aranan Zanlı Yakalandı - Son Dakika
Yerel

Bitlis'te Çeşitli Suçlardan Aranan Zanlı Yakalandı

Tatvan ilçesinde "adam öldürme", "basit yaralama" ve "silahla ateş etme" suçlarından, 5 yıldır aranan şahıs tutuklandı.

14.03.2015 11:46

Tatvan ilçesinde "adam öldürme", "basit yaralama" ve "silahla ateş etme" suçlarından, 5 yıldır aranan şahıs tutuklandı.

Bitlis Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, 5 yıldır 3 ayrı suçtan hakkında yakalama kararı bulunan B.C'nin, Tatvan'da Cumhuriyet Caddesi'nde görülmesi üzerine, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince fiziki takip başlatıldığı belirtildi.

Bir süre takibe alındıktan sonra ekiplerce durdurulan ancak teslim olmamak için polisleri iterek tekrar kaçan B.C'nin, yaşanan kovalamacanın ardından yakalandığı bildirilen açıklamada, ekiplerin herhangi bir olumsuzluk yaşamadan kademeli bir şekilde zor kullanarak B.C'yi etkisiz hale getirdiği ifade edildi.

Ayrıca yakalanan B.C'nin kaçması için, F.Ç. ve E.Ç. adlı şahısların, içinde bulundukları aracı ekiplerin üzerine sürdüğü ve kaçmak isterken maddi hasarlı trafik kazasına karıştığı kaydedilen açıklamada, aracın uzaklaşmadan durdurulduğu ve araçtaki F.Ç'nin, bir polis memurunu bıçakla elinden yaraladığı belirtildi.

Açıklamada, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen B.C'nin tutuklandığı, B.C'nin yakalanmasını engellemeye çalışan F.Ç, E.Ç ve M.S.A'nın ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bitlis'te Çeşitli Suçlardan Aranan Zanlı Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement