Bitlis'te Ramazan Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Bitlis'te Ramazan Etkinlikleri

Bitlis\'te Ramazan Etkinlikleri

Bitlis Belediyesince bu yıl 4'ncüsü düzenlenen geleneksel ramazan etkinlikleri kapsamında, ilahi sanatçısı Abdurrahman Önül konser verdi.

15.07.2013 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis Belediyesince bu yıl 4'ncüsü düzenlenen geleneksel ramazan etkinlikleri kapsamında, ilahi sanatçısı Abdurrahman Önül konser verdi.

Belediyenin "30 Gün 30 Farklı Etkinlik" sloganı çerçevesinde düzenlediği etkinler devam ediyor. Bu çerçevede teravih namazının ardından Bitlis Lisesi bahçesinde ilahi sanatçısı Önül'ün verdiği konser yoğun ilgi gördü.

Önül, seslendirdiği birbirinden güzel ilahilerle, izleyicilerin beğenisini kazandı. Yaklaşık 2 saat süren konserde vatandaşlar unutulmaz bir gece yaşadı.

Konser sonrası konuşan Vali Veysel Yurdakul, Bitlislilerin belediye başkanının liderliğinde, böyle sevgi yumağına dönüşmesinden mutluluk duyduğunu söyledi.

Bitlislilerin, Hz. Peygamber sevgisiyle programın düzenlendiği alanı doldurduğunu ifade eden Yurdakul, "İstanbul'da çok iftar programına katıldım. Ama bu kadar canlı, istekli ve ilgili insanlara rastlamadım. Peygamber sevgisiyle bütün sorunlarımızı aşacağız. Peygamber sevgisini pekiştiren ve hatırlatan Abdurrahman Önül kardeşimize, belediye başkanımıza ve Bitlisli hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Fehmi Alaydın ise tüm Bitlislileri düzenledikleri ramazan etkinliklerinde görmek istediklerini söyledi.

Ramazan boyunca program düzenleyeceklerini ifade eden Alaydın, "Bugün kü programımıza yoğun ilgi gösterildi. Bu da Abdurahman Önül'ün farkı. Belediye olarak yapacağımız kültür merkeziyle Önül gibi kardeşlerimizi daha sık aramızda göreceğiz. Bu alanı dolduran herkese teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Yurdakul ve Alaydın, Önül'e üzerinde beşminare işlemeli bir plaket hediye etti. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bitlis'te Ramazan Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement