Bitlis Valisi Mutki İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Bitlis Valisi Mutki İlçesini Ziyaret Etti

Bitlis Valisi Mutki İlçesini Ziyaret Etti

Bitlis Valisi Ahmet Çınar ve yardımcısı Salih Altun ile birlikte Mutki Kaymakamı Mehmet Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

04.12.2015 09:09

Bitlis Valisi Ahmet Çınar ve yardımcısı Salih Altun ile birlikte Mutki Kaymakamı Mehmet Kılıç'ı makamında ziyaret etti.

İlçe Kaymakamlığı girişinde Kaymakam Mehmet Kılıç, Jandarma Yüzbaşı Naci Köse, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri tarafından karışlanan Ahmet Çınar, makama geçerek brifing aldı. Bitlis Valisi daha sonra adliye ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, çalışmaları denetledi. Öğretmenevinde verilen öğle yemeğinin ardından esnafları gezerek sorunlarını dinleyen Vali Çınar, Mutki YBO'da da incelemelerde bulundu. Okulun yemekhane, kız öğrenci yurdu, konferans salonu ve diğer bölümlerini gezen Vali Çınar, ziyaret ettiği sınıfta öğrencilerle sohbet etti.

Ülkenin kalkınıp gelişmesinde genç nesillere büyük görevler düştüğünü anlatan Vali Çınar, öğrencilerden buldukları her fırsatı okuyarak geçirmesini istedi. Öğrencilerle uzun süre sohbet eden Vali Çınar, yöneltilen soruları cevaplandırarak, öğrencilere sınavlarında başarılar diledi.

Vali Çınar, daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldıktan sonra ilçenin kanaat önderlerinden olan Koyunlu Medresesi Baş Müderrisi Fetullah Ayte ile görüştü. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bitlis Valisi Mutki İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement