Biyoteknoloji Merkezi İhaleye Çıkıyor - Son Dakika
Yerel

Biyoteknoloji Merkezi İhaleye Çıkıyor

Bandırma’da kurulu bulunan Marmara Hayvancılık Araştırma Enstitüsü bünyesinde, biyoteknoloji ve eğitim merkezi kurulmasıyla ilgili çalışmalara başlanıldı.

01.09.2014 11:31

Bandırma'da kurulu bulunan Marmara Hayvancılık Araştırma Enstitüsü bünyesinde, biyoteknoloji ve eğitim merkezi kurulmasıyla ilgili çalışmalara başlanıldı. Merkezinin yapımı için 15 Eylül 2014 tarihinde ihaleye çıkılacak.

Marmara Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Müdürü Müstakim Bayram, yaklaşık 7 milyon liraya mal olması beklenen projenin 2015 yılının son çeyreğinde hizmete sokulmasının hedeflendiğini söyledi.

Bayram, "Biyoteknoloji merkezinde Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı ile birlikte ortak projeler üretilecek. Biyoteknoloji merkezinde Ortaasya, Afrika ve ülkemizde bulunan veteriner hekim ve zooteknisyenler küçükbaş hayvan konusunda suni tohumlama ve embriyo alanında eğitim alacaklar" dedi.

Biyoteknoloji merkezinde ilk etapta 30 veteriner hekim, kimyager ve labirentin görev yapacağını vurgulayan Bayram, merkezde yem ve koyun besleme ile embriyoloji laboratuvarlarının da bulunacağını sözlerine ekledi. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Biyoteknoloji Merkezi İhaleye Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement