BJK TV ve Çarşı El Ele Uyduya Çıkıyor - Son Dakika
Spor

BJK TV ve Çarşı El Ele Uyduya Çıkıyor

BJK TV ve Çarşı El Ele Uyduya Çıkıyor

Beşiktaş'ın tüm kurumsal iletişiminin başına geçen Erdoğan Aktaş, kulübün adeta kanayan yarası olan BJK TV'nin uydu yayınına geçişini sağlamak üzere…

09.04.2014 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş JK iletişim komitesinin başına geçmesi resmi olarak açıklanan ve kulübün iletişimini kurumsal, Beşiktaş TV, Beşiktaş dergisi, internet, sosyal medya başlıklarında yönetecek olan A Haber Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan Aktaş twitter'dan müjde vermeye devam ediyor.

BEŞİKTAŞ'IN TELEVİZYONUNU HALK YÖNETİR"

Aktaş, "Beşiktaş TV ile ilgili sorularınıza bu cuma yanıt vereceğim. Biraz sabır. Beşiktaş TV ile ilgili şimdilik sadece şunu söyleyebilirim. Halkın takımının televizyonunu halk yönetir. Hep birlikte çalışmalıyız."

ÇARŞI'YLA İŞBİRLİĞİ

Kanalı emanet ettiği tecrübeli isimler Hakan Gündoğar ve Fuat Çağlar ile öncelikli olarak BJK TV'ye odaklanan Aktaş'ın bu mesajları sosyal medyada oldukça geniş yankı buldu. "Halkın takımının televizyonunu halk yönetir." vurgusunun ardından Beşiktaş'ın kalbi olan taraftar grubu Çarşı'yı da televizyona dahil etmek istediği anlaşılan Aktaş'ın bu paylaşımı taraftarları oldukça mutlu etti. Ayrıca en fazla talep gören konulardan biri olan şifreli yayın noktasında da Aktaş'ın çalışmalara başladığı biliniyor.

BJKTV, DIGITÜRK'TEN ÇIKIYOR

Sosyal medyada Erdoğan Aktaş'a "O halde halkın takımını sadece seçkinler değil, halk da izlesin" diyerek beklentilerini ortaya koyan taraftarlar görünen o ki 'siyah-beyaz televizyonlarına' çok yakında kavuşacak. BJK TV'nin Digitürk'ten çıkıp Türksat üzerinden yayına başlaması için de tüm hazırlıklarını yapan Erdoğan Aktaş'ın, twitter'da "Beşiktaş TV ile ilgili sorularınıza bu cuma yanıt vereceğim. Biraz sabır." demesi, Cuma günü uydu yayınına geçişi kamuoyu ile paylaşacağı şeklinde yorumlandı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor BJK TV ve Çarşı El Ele Uyduya Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement