Black Desert Online'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu! - Son Dakika
Teknoloji

Black Desert Online'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Daum Games tarafından geliştirilen ve bir süredir Kore'de piyasadaki çıkışını gerçekleştirmiş olan büyük çaplı MMORPG oyunu Black Desert'ın çıkış tarihi ile ilgili yeni bir haber var. Bir hayli iddialı gelen ve farklı dövüş mekanikleri, grafikleri ve detaylarıyla dikkat çeken Black Desert, tam olarak 3 Mart 2016 tarihinde oyuncularla buluşacak.

07.02.2016 22:15

black-desert-online_4

Daum Games tarafından geliştirilen ve bir süredir Kore'de piyasadaki çıkışını gerçekleştirmiş olan büyük çaplı MMORPG oyunu Black Desert'ın çıkış tarihi ile ilgili yeni bir haber var.

Bir hayli iddialı gelen ve farklı dövüş mekanikleri, grafikleri ve detaylarıyla dikkat çeken Black Desert, tam olarak 3 Mart 2016 tarihinde oyuncularla buluşacak. Ayrıca oyunun ikinci kapalı beta süreci, tam sürümün çıkış tarihi ile beraber duyuruldu. 8 – 22 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan ikinci kapalı betaya ne yazık ki Türkiye sunucusu dahil olmayacak ancak oyunun tam sürümü çıkışını gerçekleştirdiğinde Türkiye'de ki kullanıcılar oyuna erişim sağlayabilecek.

Black Desert ücretsiz bir MMORPG olmayacak ki,Getirdiği kalitesinin ardından ne yazık ki oyuna erişim sağlayabilmek için tek seferlik ücret ödemek gerekiyor. Oyunun ön siparişi'de ise 3 Farklı paketle yapılabilecek. Farklı farklı içerikler ile kullanıcılara kaliteli bir hizmet sunan Bu paketlere fiyatlarına göz atalım:

Traveler's Package 29,99$

Explorer's Package 49,99$

Conqueror's Package 99,99$

Black Desert Online Yeni Tanıtım Videosu

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Black Desert Online\'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu!
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Black Desert Online'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement