Bodrum AK Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp'ten Muhtarlara Tam Destek - Son Dakika
Yerel

Bodrum AK Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp'ten Muhtarlara Tam Destek

Bodrum AK Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp\'ten Muhtarlara Tam Destek

Bodrum Muhtarlar Derneğinin yeni yönetim kurulu, AK Pariti ilçe teşkilatını ziyaret ederek Ak Parti Bodrum ilçe Başkanı Çiğdem Demiralp ile fikir alış verişinde bulundular.

22.04.2015 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Muhtarlar Derneğinin yeni yönetim kurulu, AK Pariti ilçe teşkilatını ziyaret ederek Ak Parti Bodrum ilçe Başkanı Çiğdem Demiralp ile fikir alış verişinde bulundular.

Bodrum Muhtarlar Derneği yeni yönetim Kurulu Bodrum Ak Parti ilçe Başkan'ı Çiğdem Demiralp'i ziyaret etti. Geçtiğimiz hafta yeniden Bodrum Muhtarlar derneği Başkanı seçilen Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Ahmet Cemil Gündüz ile derneğin yeni yönetim kurulu üyeleri Ak Partiye nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarete Dernek Başkanı ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Cemil Gündüz, Mumcular Mahalle Muhtarı Muhammet Karademir, Dereköy Mahallesi Muhtarı Cemal Akhan, Göltürkbükü Mahalle Muhtarı Musa Göze ve Torba Mahalle Muhtarı Suat Kaya katıldı.

Ziyarette Başkan Ahmet Cemil Gündüz, Bodrum Yarımadası'ndaki muhtar arkadaşlarının isteği ile başkanlığını devam ettirdiği Muhtarlar Derneğinin yeni yönetim kurulu Ak Partiyi ziyaret ettiklerini ifade etti.

AK PARTİ MUHTARLARA ÖNEM VERİYOR

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp "Ak Parti olarak muhtarlarımıza çok önem veriyoruz. Biz Ak Parti olarak muhtarlarımıza dam destek olmak için çalışıyoruz. Bölgelerindeki problemleri bizlere söylediklerinde anında o sorunu çözmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Yeni başkan'a görevinde başarılar diliyorum. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı da şükranlarımı sunuyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum AK Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp'ten Muhtarlara Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement