Bodrum'da Dereler Temizleniyor - Son Dakika
Yerel

Bodrum'da Dereler Temizleniyor

Bodrum ilçesinde dere yataklarının temizleme çalışması devam ediyor.

13.10.2015 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum ilçesinde dere yataklarının temizleme çalışması devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Bodrum ilçesinde geçen haftalarda yaşanan sel felaketi nedeniyle başlattığı dere temizliklerini yüzde 90 oranında tamamladı.

MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bodrum'da meydana gelen sel felaketinin ardından başlattıkları bakım onarım çalışmalarında sona gelindiğini söyledi.

Bölgede civar ilçelerden gelen takviye personelle ortaklaşa çalışma yürütüldüğünü ifade eden Ülgen, Yokuşbaşı, Çamkoru ve Söğütlü derelerinin ıslah çalışmalarını sürdüren ekiplerin kısa sürede bu derelerin temizliklerini yapacağını dile getirdi.

Sel felaketi nedeniyle başlattıkları çalışmalarda sona yaklaştıklarını vurgulayan Ülgen, "Tıkanan dere yataklarının ıslah çalışmalarını yüzde 90 oranında tamamladık. Islah çalışmalarımızın ardından dere yataklarının yıkılan duvarlarının da tamiratını kısa sürede bitireceğiz" dedi.

Ülgen, dere yataklarının yanı sıra tıkanan yağmur drenaj hatları ve kanalizasyon hatlarının da onarım çalışmalarını yaptıklarına işaret ederek, "Bodrum ilçemizin yaklaşan kış sezonuna hazırlayarak bir daha böyle bir felaket yaşanamaması için üzerimize düşen çalışmaları en kısa sürede tamamlayacağız" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bodrum'da Dereler Temizleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement