Bodrum'da Orman Yangını Çıktı! 1 İşçi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Orman Yangını Çıktı! 1 İşçi Yaralandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde orman yangını çıktı. Yüzlerce çam ağacının kül olduğu yangın kısmen kontrol altına alındı. 1 işçi de yaralandı.

28.07.2016 14:37  Güncelleme: 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alınan bilgiye göre, Torba Mahallesi'ndeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle orman yangını çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın 2 saat sonra kontrol altına alındı.

YANGIN BİR ANDA BÜYÜDÜ

Torba Mahallesi'nde başlayan yangın rüzgarın da etkisiyle bir anda büyüdü. Yaklaşık 10 hektarlık ormanın yandığı bölgede 2 yangın helikopteri ve uçağı söndürme çalışmalarına katıldı.

1 İŞÇİ YARALANDI

Yangında 1 orman işçisi dumandan etkilenirken, 1 orman işçisi ise yangına müdahale ederken yaralandı. Dumandan etkilenen işçi hastaneye kaldırıldı. Diğer işçi ise tedavisinin ardından yangına müdahaleye devam etti. Yangın yüzlerce çam ağacını kül etti.

KISMEN KONTROL ALTINDA

Yangın bölgesine gelerek çalışmaları yakından inceleyen Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, yangının kasıtlı olabileceğini söyleyerek, "Tüm ekiplerimiz yangını söndürmek için müdahalelerine hızla devam ediyor. Yangın kısmen kontrol altına alındı." dedi.

SOĞUTMA ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI

Yangına hava araçlarının yanı sıra 8 arazöz, 1 dozer, 50 orman işçisi ve 3 itfaiye ekibi müdahale etti. 2 saat süren yangın kontrol altına alınarak soğutma çalışmaları başlatıldı.

Bodrum\'da Orman Yangını Çıktı! 1 İşçi Yaralandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Orman Yangını Çıktı! 1 İşçi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement